Οι θησαυροι της ελληνικης εξοχης σε ενα πιατο
Photographer: Chris Michailidis Τηγανίτα αυγά με φρέσκια σαλάτα & βινεγκρετ...by Chris |
Υλικά:
- 2 αυγά
- λίγο λάδι
- σαλάτα της αρέσκειας σας
- αλάτι
- πιπέρι
- βαλσαμικό με μουστάρδα
Υλικά για βινεγκρετ:
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. μέλι
- 75 ml ξύδι από λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 ml ελαιόλαδο
- 200 ml σπορέλαιο
Εκτέλεση:
Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά. Προσθέτουμε το λάδι και αμέσως τα αυγά ( δεν περιμένουμε να ζεσταθεί το λάδι). Σε 2-3 λεπτά είναι έτοιμα.
Δείτε επίσης: ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σας.