Νεα χρονια...νεοι στοχοι




Αφήνοντας πίσω την προηγούμενη χρονιά, με ό,τι μας έφερε μαζί της και μας πήρε στον καθένα μας, συνειδητοποιούμε ότι η κάθε χρονιά είναι διαφορετική,παρόλο που όλοι μας την βλέπουμε κατά καιρούς την ίδια.
Αποκτάμε εμπειρίες,συγκινήσεις,αλλαγές και μικρές ή μεγάλες αναμνήσεις κρατημένες στο μπαούλο του μυαλού μας.Κι όταν θα ‘χουμε πια γεράσει θα τις δηγιούμαστε αυτές τις  προηγούμενες χρονιές μας στα εγγόνια μας ή ίσως στους ηλικιωμένους συνομήλικούς μας πλέον.
Έτσι ,η κάθε χρονιά μας χαρίζει εφόδια και δύναμη για να πάμε μπροστά και να προχωρήσουμε.Αυτή την νέα χρονιά ας πολεμήσουμε μόνο με τα θετικά μας σημεία,να αγαπάμε περισσότερο αυτούς που έχουμε
δίπλα μας,να νοιαζόμαστε,να ευαισθητοποιηθούμε και προπάντων να αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας γιατί από εκεί πηγάζουν όλα μας τα συναισθήματα για να πάρουμε πίσω αγάπη,χαρά,αγγαλίαση,αγνότητα και ευτυχία.
Να πραγματοποιήσουμε στόχους που θέλαμε,όνειρα που κάπου αφήσαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και αν δεν μπορέσουμε να τα επιτύχουμε ας προσπαθήσουμε έστω και λίγο και ίσως τα καταφέρουμε.
2019 όνειρα,ελπίδες,στόχοι,ευχές και εμπειρίες,δύσκολο να πραγματοποιηθούν όλες σε έναν χρόνο άλλα όχι ακατόρθωτο,αν ξεκινήσουμε καθημερινά με ένα μικρό βήμα μας το αποτέλεσμα μας θα'ναι να'μαστε
εμείς χαρούμενοι,ευτυχισμενοι και λουσμένοι με μπόλικη αγάπη.





Της Χρύσας Προύντζου




Σχόλια