Ερωτας απο το πουθενα...




Εκεί που έχεις χάσει τις ελπίδες σου στον άνθρωπο, που βαρέθηκες να περιμένεις για ένα θαύμα, που η ζωή σου είναι μονότονη και βαρετή,τότε είναι κάποια άτομα που έρχονται από το πουθενά και γίνονται τα πάντα για σένα. Νομίζω πως αυτά τα άτομα είναι από μόνα τους μια ειδική κατηγορία...

Έχεις "βγει" άδοξα από μια σχέση, έχεις χωρίσει από έναν γάμο, έχεις χάσει κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο και νιώθεις πως όλη σου η ζωή έχει αδειάσει εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Νιώθεις να έχεις χάσει ένα κομμάτι του εαυτού σου και έχεις χάσει τις ελπίδες σου για τον άνθρωπο.

Εσύ που πάντα προσπαθούσες για τους άλλους, πάντα ήσουν εκεί δίπλα τους σε όλες τις δυσκολίες, άνοιγες τα χέρια σου σχηματίζοντας μια αγκαλιά και τώρα όλα αυτά που έδινες τα χρειάζεσαι και κανένας δεν είναι εκεί για σένα.

Κι εκεί που έχεις πάψει να "πιστεύεις" στον άνθρωπο, έχεις πάψει να αναζητάς την αληθινή αγάπη, έχεις εναποθέσει τις ελπίδες σου στα φτερά των γλάρων, τότε όλα αλλάζουν ξαφνικά. Ο τροχός , αν και αργεί, τις περισσότερες φορές γυρίζει.

Όταν όμως γυρίσει φέρνει τα πάνω κάτω και σε κάνει να αρχίζεις να πιστεύεις  στο ανέφικτο.Ένας έρωτας από το πουθενά σου χτυπάει την πόρτα και πρέπει να ανοίξεις. Πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να οδηγηθείς μια φορά σε μονοπάτια που κάνουν τα πόδια σου να τρέμουν.Γιατί ο άνθρωπος ζει μόνο όταν αγαπά! Γιατί ο έρωτας από το πουθενά είναι η δική σου στιγμή σε πείσμα των περιστάσεων. Αξίζει να τον ζήσεις, όσο κι αν κρατήσει!


Της Όλγας Στράντζαλη




" Ό,τι αξίζει πονάει κι είναι δύσκολο"






Σχόλια