Ποσοι ανθρωποι ειναι κοντα σου τις δυσκολες στιγμες;






Νόμιζες πως είχες τα πάντα και δεν νοιαζόσουν πλέον για το τι έχουν οι άλλοι και αν περνούν καλύτερα από σένα. Έπαψες να ασχολείσαι με τις ζωές των γύρω σου και πλέον νοιαζόσουν μόνο για τους ανθρώπους  που έδιναν νόημα στη ζωή σου. ΄Ηθελες να βιώσεις την γαλήνη και την ηρεμία , ξέρεις εκείνο το αίσθημα που νιώθεις όταν όλα γύρω σου είναι σε τάξη κι εσύ είσαι ανακουφισμένος!

Πέρασε καιρός για να τα καταφέρεις, πέρασες δύσκολα, σου έβαλαν εμπόδια και τα προσπέρασες, σου κάρφωσαν πισώπλατα μαχαιριές αλλά κατάφερες να επουλώσεις τις πληγές σου, σε άφησαν να περάσεις μόνος σου τις χειρότερες στιγμές σου αλλά εσύ ήσουν πάντα δίπλα τους. "Είσαι χαζός!" θα έλεγαν πολλοί. Δεν θα έπρεπε να δίνεις σε ανθρώπους που δεν γύρισαν καν να σε κοιτάξουν.

Άραγε αξίζει να περιμένεις να σε προσέξουν; Αξίζει να περιμένεις σιωπηλός,ενώ ξέρεις ότι περνάς απαρατήρητος; Ήρθε η ώρα να πάψεις να περιμένεις...Ξεκίνα να περπατάς, μόνος σου προορισμός πρέπει να είναι πλέον οι άνθρωποι που σε αγαπούν πραγματικά.








Ξέρεις εκείνοι που είναι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα καλά και στα κακά και σε προσέχουν με τον δικό τους τρόπο. Είναι καμιά φορά οι φύλακες άγγελοί σου. Σου απλώνουν ένα χέρι να στηριχτείς, ανοίγουν τα χέρια τους για να σου χαρίσουν μια ζεστή αγκαλιά και σε κάνουν να χαμογελάσεις ακόμα κι αν τα μάτια σου δεν βλέπουν μπροστά τους από τα δάκρυα!

Τρέξε κοντά τους κι αν τους βρεις μην καταδεχτείς να στους κλέψει κανένας. Άγγιξε το χέρι που απλώνουν προς το μέρος σου και κράτησέ το σφιχτά, κούμπωσε στη δική τους αγκαλιά και αποτύπωσέ στο πρόσωπό σου το πιο φωτεινό χαμόγελο για χάρη τους. Γιατί είναι οι μόνοι που το αξίζουν!

Αν μπορούσα να ορίσω τη μοναξιά, θα 'λεγα πως είναι μια ασπίδα που κρατάμε γερά απέναντι στον πιο ισχυρό αντίπαλο. Όπου αντίπαλος φανταστείτε τις ανθρώπινες σχέσεις! Ο άνθρωπος που θα καταφέρει να διαπεράσει αυτήν την ασπίδα και να γκρεμίσει το τείχος που ύψωσε η μοναξιά είναι μοναδικός. Και επειδή μπορεί να είναι κάποιος που θεωρείς δεδομένο, προσπάθησε να του δώσεις την αξία που του αναλογεί στη ζωή σου. Γιατί αυτός θα είναι για σένα πάντα,εκεί!




Της Όλγας Στράντζαλη




~Μη μ'αφήνεις  τώρα που'ναι όλα πιο δύσκολα!~






Σχόλια