Κι οπου μας βγαλει...







Ένα roadtrip δεν είναι ένα απλό ταξίδι, ούτε μια συνηθισμένη διαδρομή που καταλήγει σε έναν και μοναδικό προορισμό.Είναι μια διαδρομή γεμάτη στάσεις που καταλήγουν σε διαφορετικούς προορισμούς που ο καθένας έχει κάτι να προσφέρει στο άτομο που ταξιδεύει.Πιο συγκεκιμένα ένα roatrip είναι:

 Ο προορισμός ή καλύτερα όλοι εκείνοι οι προορισμοί που επιλέγεις να επισκεφθείς. Είτε είναι είτε όχι  στη λίστα σου, αξίζει τον κόπο να δεις όσο το δυνατόν περισσότερους.Καινούργιες μουσικές, καινούργια κτήρια, καινούργιοι άνθρωποι και νέες γεύσεις.

Η παρέα, με την οποία οργάνωσες αυτό το roadtrip σου. Κολλητοί φίλοι, η σχέση σου ακόμα και η οικογένειά σου μπορεί να είναι η ιδανική παρέα για να βιώσει μαζί σου αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Όλες εκείνες οι μυρωδιές που εισέρχονται στα ρουθούνια σου όταν ανοίγεις το παράθυρο του αυτοκινήτου. Η βρεγμένη γη, το γρασίδι, η θέα των καταπράσινων χωραφιών που λες και τα έβαψαν σε διαφορετικές αποχρώσεις ξεπροβάλλουν μπροστά στα μάτια σου.

Η μουσική που θα επιλέξεις να σε "συντροφεύει" στην δική σου μοναδική διαδρομή. Χαρούμενα ή μελαγχολικά , με αργό ή γρήγορο ρυθμό, με έναν ή πολλούς ερμηνευτές να ακούγονται από το σύστημα αναπαραγωγής του αυτοκινήτου.

Είναι η εμπειρία που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη!

Και όσο για σας που δεν σας αρέσει ο δρόμος, πρέπει να πω πως το ταξίδι αξίζει περισσότερο για την διαδρομή και λιγότερο για το προορισμό. Οπότε τολμήστε το ακατόρθωτο και αφήστε την ψυχή σας να "ταξιδέψει". Γιατί το πιο όμορφο ταξίδι είναι πάντα το επόμενο!



Της Όλγας Στράντζαλη 




Αφήστε τη μουσική να σας συντροφεύσει και τους στίχους να σας ταξιδέψουν...




Σχόλια