Απόδραση στη φύση...




Απόδραση στη φύση...

Κουρασμένος από την καθημερινή ρουτίνα θες να ξεφύγεις. Θες να αποδράσεις και να ταξιδέψεις κάπου. Κοντά ή μακριά, για λίγο ή για περισσότερο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αρκεί να πραγματοποιήσεις την απόδραση αυτή.

Από μια απλή βόλτα στην εξοχή με τους φίλους σου μέχρι ένα οργανωμένο από καιρό ταξίδι, κάθε απόδραση έχει να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό. Η μαγεία της φύσης, η μυρωδιά των ανθισμένων λουλουδιών, η δυνατότητα διαφυγής όλα αυτά απαρτίζουν την τέλεια απόδραση.

Ξέρεις τι σημαίνει να μπορείς να ξεχάσεις για λίγο τις σκοτούρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας; Να μπορέσεις να ξαπλώσεις κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο σε μια γωνιά ενός παράμερου χωραφιού και να μπορέσεις να ταξιδέψεις νοητά. Να πάρεις το ποδήλατό σου και να επισκεφθείς το πιο γειτονικό σε σένα χωριό απλά για να αλλάξεις παραστάσεις,να ξεκινήσεις με μόνη παρέα την φωτογραφική σου μηχανή και να επισκεφθείς το πιο κοντινό δασάκι και να κάνεις μια μέρα κάτι διαφορετικό από αυτά που συνηθίζεις να κάνεις κάθε μέρα.

Πόσο δύσκολη είναι αυτή η διαφυγή και πόσο εύκολη μπορούμε να την κάνουμε αν το επιθυμούμε; Πόσο εύκολο είναι να ξαπλώσεις σε ένα χωράφι στη μέση του πουθενά την ώρα που δύει ο ήλιος; Αν και αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι θεωρώ μακράν καλύτερη την ανατολή από το ηλιοβασίλεμα. Πόσο καλύτερα θα σε κάνει να νιώσεις αυτή η απόδραση;

Κι επειδή οι μεγαλύτερες ελπίδες μας αφέθηκαν στο αύριο, οι μεγαλύτεροι φόβοι μας έσβησαν στο χθες και τις καλύτερες στιγμές μας τις ζούμε τώρα...τόλμησε να αποδράσεις!



Της Όλγας Στράντζαλη



Βίντεο με ομώνυμο τίτλο 




Σχόλια