Rise cinema - Αλύγιστος

Angelina Jolie - Unbroken


Ας ρίξουμε μια ματιά στην υπόθεση της ταινίας: 

Το “Unbroken” διαπραγματεύεται μια αληθινή ιστορία, την ζωή του Louis Zamperini, ενός αθλητή που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1936 στο βερολίνο & κατάφερε να τερματίσει στην όγδοη θέση. Το 1941 κατατάχθηκε στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορεία. Το αεροπλάνο που επέβαινε αντιμετώπισε μηχανικά προβήματα με αποτέλεσμα να συντριβεί στον Ωκεανό. Τρείς επιζώντες ο Zamperini,ο πιλότος Phillips και ο Francis «Mac» McNamara, με λίγα τρόφιμα και καθόλου νερό. Έπειτα κρατήθηκαν στην αιχμαλωσία από τους Γιαπωνέζους, υπομένοντας απίστευτα βασανιστήρια μέχρι το τέλος του πολέμου.

Είναι μια ταινία που αξίζει πραγματικά να δείτε. Είναι αξιοθαύμαστο πως ένας άνθρωπος συνεχίζει να αγωνίζεται και δεν χάνει την ελπίδα του, παρόλο που η ζωή των τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο. Ακόμα ένα ακόμα σημείο που πρέπει να τονίσουμε είναι πως μπορεί ο αθλητισμός να δώσει νόημα στην ζωή ενός νέου & να τον σώσει από την άσκοπη ζωή του.



Η ταινία δεν είναι καθόλου κουραστική, μάλιστα είναι εκπληκτικό πως κατάφεραν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον της ταινίας χωρίς ιδιαίτερα εφέ & υπερβολικές εκρήξεις. Αν αναζητείτε μια ταινία δυναμική, με πολλά μηνύματα & χωρίς υπερβολικό ''Χόλιγουντ'' τότε σίγουρα θα σας αρέσει όσο και εμένα.

Δείτε τα Backstage της ταινίας Unbroken, την Αντζελίνα & τους ηθοποιούς. 





Σκηνοθέτης της ταινίας είναι η Αντελίνα Τζολί.

Σχόλια