Συγκλονιστικό βίντεο με τους κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές .

Just Do It Greece! 


Η νέα καμπάνια Just Do It Greece έχει στόχο να εμπνεύσει όλους τους αθλητές της χώρας μας και να δείξει στη νέα γενιά ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή τους. Σε μια περίοδο όπου η φυσική δραστηριότητα των νέων μειώνεται όλο και περισσότερο, ενώ αντίθετα αυξάνεται η απομόνωση μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, η ενασχόληση με τον αθλητισμό και γιατί όχι, το όνειρο του πρωταθλητισμού φαίνεται να είναι πιο σημαντικά από ποτέ. 


Τέσσερις Έλληνες αθλητές προπονούνται στις ερειπωμένες εγκαταστάσεις των άλλοτε εμβληματικών Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.




Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας , η οποίοι αποτελέσουν πηγή έμπνευσηςείναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Άλμα επί Κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου, ο αθλητής στίβου, Μιχάλης Σεΐτης, αλλά και η πρώην αθλήτρια καταδύσεων, Ελένη Χατζημήτρου. 


«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δείχνει κανείς στα παιδιά τη σημασία της σκληρής προσπάθειας. Όταν ήμουν μικρό παιδί, τίποτα δεν σταματούσε εμένα και τα αδέλφια μου από την καθημερινή μας προπόνηση. Θα ήθελα πραγματικά να δείξω στα παιδιά πόσο σημαντικό είναι να πιστεύουν στα όνειρα και τους στόχους τους και να συνεχίζουν παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν. Πρέπει όμως να προσπαθείς καθημερινά για να γίνεις καλύτερος» δήλωσε ο Γιάννη Αντετοκούνμπο.


Σχόλια