Έρχετε η νέα ταινία του Harry Potter - ''Fantastic Beasts and Where to Find Them''

Σε λίγους μήνες ξεκινά το ταξίδι στον κόσμο των μάγων που αγαπήσαμε  

Πριν 15 χρόνια ξεκίνησε μια μαγική περιπέτεια που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Ήταν η ιστορία ενός μικρού μάγου που επιβίωσε, μετά την φονική κατάρα που του έριξε ο ισχυρότερος σκοτεινός μάγος της εποχής. Το μικρό αγόρι το έλεγαν Χάρη Πόττερ , ενώ τον σκοτεινό μάγο ,Τομ Ρίντλ. Η μαγική περιπέτεια κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια. Από το 2001 μέχρι το 2011.

Μετά από πέντε χρόνια ήρθε η στιγμή να ξαναμιλήσουμε για τον μαγικό κόσμο του Χάρη Πόττερ. Αυτήν την φορά όμως θα γνωρίσουμε νέους μάγους & μάγισσες , νέα μυστικά και ιστορίες του κόσμου που αγαπήσαμε. Η νέα ταινία θα λέγετε     
''Fantastic Beasts and Where to Find Them''. 




Η ταινία αυτή δεν αποτελεί ούτε prequel, ούτε sequel της σειράς ταινιών Harry Potter, αλλά μια επέκταση του κόσμου της μαγείας και των μάγων. Η ιστορία του Newt Scamander θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, 70 χρόνια πριν την ιστορία του Harry Potter.

Ο κεντρικός ήρωας ,Newt Scamander, ζει στην Νέα Υόρκη γύρω στο 1920 & είναι ένας διακεκριμένος μαγοζωολόγος του Κόσμου των Μάγων, τις περιπέτειες του οποίου σίγουρα θα αγαπήσουμε. 



Τη σκηνοθεσία της ταινίας, που θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες το Νοέμβριο του 2016, θα αναλάβει ο δημοφιλής David Yates, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τις τέσσερις τελευταίες ταινίες Harry Potter. Το σενάριο της ταινίας θα το επιμεληθεί η J.K. Rowling,

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Βρετανός ηθοποιός Εντι Ρέντμεϊν.

Σίγουρα θα είναι μια φανταστική ταινία , η αρχή μιας νέας σειράς ταινιών που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Ο κόσμος του Χάρη Πόττερ είναι μαγικός και για αυτό ανυπόμονο να απολαύσω την νέα ταινία.




Το τρέιλερ δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2015 & μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 9.696.410 views. 

Δείτε το τρέιλερ :