Η διαφήμιση που συγκίνησε όλοι την κοινωνία (Βίντεο)

Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο στην ζωή 

Μια ιδιαίτερη συγκινητική διαφήμιση ,γερμανικού σούπερ μάρκετ, κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες μέρες στα social media , με αφορμή το έντονο συναισθηματικό κλίμα που δημιουργούν οι γιορτές . 

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στις στις 28 Νοεμβρίου του 2015 & έχει ξεπεράσει τα 43.412.450 views.


Ποιο είναι όμως το περιεχόμενο της διαφήμισης που συγκίνησε τόσο κόσμο ; 

Το βίντεο ξεκινάει μ' ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή ενός ηλικιωμένου κυρίου που μένει μόνος παραμονές Χριστουγέννων. Είναι η κόρη του. «Δεν θα καταφέρουμε να έρθουμε φέτος για Χριστούγεννα. Θα προσπαθήσουμε όμως ναρθούμε του χρόνου, σίγουρα θα τα καταφέρουμε». Ο γηραιός κύριος, που έχει χάσει πρόσφατα τη γυναίκα του, κάθεται μόνος στην τραπεζαρία, σε ένα μουντό φόντο και με μια καταθλιπτική, σχεδόν πένθιμη μουσική υπόκρουση. Έπειτα στο πλάνο εμφανίζονται τα παιδιά του, επιτυχημένοι επαγγελματίες σε διάφορες γωνιές του πλανήτη. Παίρνουν ξαφνικά μια επιστολή, όπου τους ανακοινώνεται ότι ο πατέρας τους πέθανε. Με μιας μαζεύουν τα πράγματά τους και συντετριμμένοι από την είδηση επιστρέφουν στο πατρικό. Κι ενώ όλοι ετοιμάζονται για κηδεία… 

Θα μπορούσα να σας περιγράψω το τέλος της ιστορίας, αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερα να το δείτε μόνη σας ,γιατί περνάει ένα μήνυμα που είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να θεωρούμε ότι οι άνθρωποι που αγαπάμε θα είναι πάντα εκεί που τους αφήσαμε την τελευταία φορά . Έρχεται η ώρα που φεύγουν και εμείς δεν ήμασταν δίπλα τους για να τους αποχαιρετήσουμε , να τους πούμε ένα τελευταίο σ' αγαπώ.

Ελπίζω να μην κάνετε το ίδιο λάθος με αυτό των παιδιών που πρωταγωνιστούν στο βίντεο !