Εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με ψέματα ή αλήθειες ?

Ποιος φταίει για τα μεγάλα λόγια των πολιτικών ;

Μετά την μεγάλη νίκη του Σύριζα ή μάλλον του Αλέξη , το μεγάλο κόμμα της αντιπολίτευσης δεν θα μπορούσε να μην προχωρήσει στην αναζήτηση μιας νέας πολιτικής & φυσικά ενός νέου προέδρου, ενός προέδρου που θα ξανά κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. 

Έτσι λοιπόν διεκδικούν την αρχηγεία: Κυριάκος Μητσοτάκης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολλοί θα έλεγαν ''τι μας νοιάζει ποιος θα εκλεγεί στην αρχηγεία ενός κόμματος;΄΄ Η απάντηση είναι πολύ απλή . Μας ενδιαφέρει όλους ,γιατί στο μέλλον αυτός ο άνθρωπος πιθανών να είναι και πρωθυπουργός της χώρας μας. 

Ποιος όμως είναι ικανότερος για αυτήν την θέση ; Αυτό το ερώτημα είναι καλύτερα να το απαντήσετε εσείς οι ίδιοι , αρκεί να 
αναζητήσετε το βιογραφικό τους, το πολιτικό τους στίγμα, τις συνεντεύξεις τους . Μόνο έτσι θα έχετε μια καλή εικόνα και για τους τέσσερις. 

Αν πάλι επιλέξετε να τους γνωρίσετε καλύτερα μέσα από την προεκλογική καμπάνια που κάνει ο καθένας ,τίθεται ένα ερώτημα, ''ποιος λέει αλήθεια & ποιος λέει ψέματα''. Αν υποθέσουμε ότι η τρεις έλεγαν την αλήθεια και ένας ψέματα , ποιος νομίζετε ότι θα κέρδισε τις εκλογές ; Μάλλον αυτός που αγαπάει την μυθοπλασία. Άρα λοιπόν ποιος φταίει για τα μεγάλα λόγια των πολιτικών ; Οι ίδιοι οι πολιτικοί ή μήπως οι ψηφοφόροι ; 

Αυτό που θα ήθελα να αναλογιστείτε από αυτό το άρθρο είναι το τελευταίο ερώτημα '' Ποιος φταίει για τα μεγάλα λόγια των πολιτικών ;'' Όσο αφορά τις εκλογές, ας ελπίσουμε να βγει ο καλύτερος.  

Του Χρήστου Μιχαηλίδη

Δείτε επίσης; Εμείς είμαστε πρόβατα ή μήπως αυτοί είναι λύκοι ;