Πως συνδέονται τα ναρκωτικά ,ο αθλητισμός & τα αναβολικά ;


Η εύκολη λύση που οδηγεί στην αυτοκαταστροφή 

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεφύγει κάνεις από τα ναρκωτικά είναι να στραφεί στον αθλητισμό. Δυστυχώς όμως οι κίνδυνοι δεν λείπουν ούτε σε αυτόν τον χώρο. Η αναζήτηση της εύκολης λύσης για την απόκτηση του τέλειου σώματος & την αύξηση της μυικής δύναμης, οδηγεί πολλούς ανθρώπους ,ανεξάρτητα φύλου & ηλικίας, στη χρήση αναβολικών. 

​Ο τζίρος από τα παράνομα αναβολικά που μπαίνουν στην Ελλάδα ξεπερνάει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ ετησίως. Οι παράνομοι διακινητές προτιμούν τη χώρα μας, καθώς εδώ η χρήση των αναβολικών θεωρείται πλημμέλημα ενώ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κακούργημα.

Τα αναβολικά κάνουν θραύση, καθώς ο καθένας μπορεί να τα αποκτήσει, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ένα email και η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι τα μόνα που χρειάζονται για να αγοράσει κάποιος αναβολικά από το ίντερνετ.

Αν και οι περισσότεροι χρήστες γνωρίζουν πόσο επικίνδυνες είναι οι ουσίες αυτές, επιλέγουν να εθελοτυφλούν & να υποβαθμίζουν τον κίνδυνο στο μυαλό τους , προκειμένου να συνεχίζουν την χρήση αναβολικών χωρίς να προβληματίζονται. 

Στα αναβολικά δεν υπάρχουν ελαφρυντικά , μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν. Μην πέσετε στην παγίδα τους & προπάντων μην αφήσετε τους φίλους σας να πέσουν θύματα τους.

Του Χρήστου Μιχαηλίδη

Δείτε επίσης: Αντέχεις να σου δείξω πόσο χάλια είναι η ζωή σου ;