Η απίστευτη μεταμφίεση του Johnny Depp στην νέα ταινία ''Black Mass''

Ο Τζόνι Ντεπ σε ρόλο μαφιόζου

Αν & έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Johnny Depp να ενσαρκώνει ιδιαίτερες φιγούρες στις ταινίες που πρωταγωνιστή, όπως αυτή του Τζακ Σπάροου (Πειρατές τις Καραϊβικής), Barnabas Collins (Dark Shadows), Mad Hatter ( H Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων), Sweeney Todd (Ο φονικός κουρέας της οδού Φλιτ), αυτήν την φορά ο δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να ενσαρκώσει ένα διαφορετικό ρόλο, ένα μαφιόζο.

Το δράμα βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γουάιτι. Αν και αδελφός γερουσιαστή, ο Μπάλγκερ ήταν ένας από τους πιο βίους εγκληματίες στην ιστορία της Νότιας Βοστώνης. Όταν μια οικογένεια μαφιόζων αρχίζει να εισβάλει στην δικιά του περιοχή, ο περιβόητος κακοποιός γίνεται πληροφοριοδότης του FBI για να την εξολοθρεύσει.


Αν & αναμένετε για άλλη μια φορά η ερμηνεία του να είναι μοναδική, οι κριτικοί διχάζονται για το αν τελικά είναι ένας καλός ηθοποιός που του αρέσουν οι προκλήσεις ή απλά είναι ένας ατάλαντος ηθοποιός που δεν μπορεί να επιλέξει τις κατάλληλες ταινίας για αυτόν, καθώς όπως υποστηρίζουν οι τελευταίες ταινίες του είναι κάτω του μετρίου. Αυτό το ερώτημα μόνο ο χρόνος μπορεί να το απαντήσει αν & για μένα είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός ηθοποιός ! Βέβαια για να είμαι ειλικρινείς ίσως να έπρεπε να είναι πιο επιλεκτικός στις ταινίες που επιλέγει, αλλά κάθε ρόλος που ενσαρκώνει του δίνει νέες εμπειρίες , εμπειρίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει στο μέλλον για να ενσαρκώσει στην μετέπειτα πορεία του τους ποιο δύσκολους & ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Αναμένετε να ανέβει στην μεγάλη οθόνη στις 17 Σεπτεμβρίου 2015. 

Το τρέιλερ δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2015 & έχει ξεπεράσει τα 1.254.389 views.


Δείτε το τρέιλερ της ταινίας : 
Δείτε επίσης : Η πρώτη φωτογραφία του Johnny Depp από την νέα ταινία "pirates of the caribbean''