Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την κατάσταση των μεταναστών σήμερα

Εκατοντάδες χαμένες ζωές 

Το πρόβλημα των μεταναστών & ειδικά των λαθρομεταναστών ήταν, είναι & φαίνεται να παραμένει τεράστιο. Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχασαν την ζωή τους 700 μετανάστες στην μεσόγειο, ενώ εμφανίζονται συνεχώς νέα πλοία ,τόσο στην Ελλάδα ,όσο και στην Ιταλία με εκατοντάδες μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Το πιο τραγικό είναι ότι ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών είναι μικρά παιδιά, που στον βωμό του κέρδους & τις εξουσίας κάποιοι καταδίκασαν το μέλλον τους. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει δεν αφορά όμως τους ανθρώπους που χάνουν την ζωή τους στην μεσόγειο, αλλά τους ανθρώπους που επιβιώνουν & καταφέρνουν να φτάσουν στις ακτές τις Ελλάδας & της χώρας μας. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να τους βοηθήσουμε, άλλα είναι αδιανόητο & παράλογο να δεχόμαστε ένα τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών, όταν η χώρα αδυνατεί να τους αφομοιώσει. Έτσι λοιπόν το πιο λογικό θα ήταν να τους δεχόμαστε στην χώρα μας & στην συνέχεια να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την διανομή των μεταναστών στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης που έχουν την δυνατότητα να τους αφομοιώσουν, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. 

Το πιο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι μετανάστες είναι άνθρωποι, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με την πιο σκληρή πλευρά της ζωής. Άνθρωποι που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, τους συγγενείς τους να πεθαίνουν, τα παιδιά τους να λιμοκτονούν & τα αγγελικά τους προσωπάκια να στερεύουν από δάκρυα. Ας σκεφτούμε για μια στιγμή πως θα ήταν η ζωή μας, αν ήμασταν στην θέση τους.