Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας στη Ρωσία για την Ελλάδα


Ένας νέος διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας ανακοινώθηκε με θέμα ''Ελλάδα: Στιγμές προσωπικής ευτυχίας'' από το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού της Μόσχας και δύο ρωσικούς πολιτιστικούς φορείς, τη Βιβλιοθήκη Ξένης Λογοτεχνίας «Ντάντε Αλιγκέρι» και τη Φωτογραφική Λέσχη «Μ-53».
Η τελική υποβολή των φωτογραφιών είναι 30 Σεπτεμβρίου του 2015.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με αφορμή το έτος "Ελλάδας-Ρωσίας 2016″, ενώ στόχος του είναι, μέσα από τη φωτογραφική τέχνη, να παρουσιάσει την ιστορία, τον πολιτισμό, τη φύση της Ελλάδας, το περιβάλλον των αστικών κέντρων και της επαρχίας της χώρας, να αναδείξει διάφορες πτυχές της καθημερινότητας των Ελλήνων, του ιδιωτικού και δημόσιου βίου τους και να ανασυνθέσει μια ψηφιδωτή προσωπογραφία της χώρας μας, αποτελούμενη από φωτογραφίες.
Ο εν λόγο διαγωνισμός λοιπόν είναι μια πολύ καλή αφορμή είτε για να στείλετε μια φωτογραφία που τραβήξατε παλαιότερα είτε για να βγάλετε μερικές νέες φωτογραφίες ιδικά για τον διαγωνισμό. Σημασία δεν έχει αν τα καταφέρετε τελικά να κερδίσετε , αλλά να απολαύσετε την διαδικασία της φωτογράφησης . Για αυτό λοιπόν μην το σκέφτεστε πολύ , πάρτε μια φωτογραφική & είστε έτοιμοι για μια καινούργια φωτογραφική περιπέτεια.