Τελικά ποιο κόμμα πρέπει να στηρίξω ..... ?

Η κρίσιμη ώρα των εκλογών έφτασε ..

Η κρίσιμη ώρα των εκλογών έφτασε. Απομένουν μόνο λίγες ώρες. Ωστόσο το δίλημμα παραμένει & είναι μεγάλο. Ποιο κόμμα πρέπει να ψηφίσω; Υπάρχει κάποιο κόμμα που θα μου αλλάξει την ζωή προς το καλύτερο ;

Δυστυχώς κανένα κόμμα δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση από την μια μέρα στην άλλη, ούτε να εφαρμόσει όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις ,καθώς ο λαός μας αγαπάει τις μεγάλες & ουτοπικές υποσχέσεις, κάτι που δεν μπορούν να αγνοήσουν τα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία. 

Η αναζήτηση του τέλειου κόμματος δεν έχει κανένα νόημα. Κάθε κόμμα έχει δυο όψης , όπως όλα τα πράγματα στην ζωή. Έτσι λοιπόν πρέπει να σκεφτούμε πιο κόμμα θα επιφέρει το μικρότερο κακό στην χώρα & θα αγωνιστή για ένα καλύτερο μέλλον. 

Ποιο κόμμα τελικά πρέπει να ψηφίσω ; 

Προτού αποφασίσεις θα πρέπει να κάνεις τρία πράγματα: 

  1. Να ξεχάσεις όλα τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων που είδες ,αλλά & τις καταστροφολογίες & τις μεγάλες υποσχέσεις 
  2. Να αφήσεις τον θυμό & την οργή σου έξω από το εκλογικό παραβάν!
  3. Να μπεις στην ιστοσελίδα κάθε κόμματος & να μελετήσεις προσεκτικά τις θέσεις τους για τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Μόνο έτσι μπορείς να επιλέξεις σωστά . Η σωστή ενημέρωση σου για κάθε κόμμα είναι ο μόνος δρόμος να επιλέξεις το κόμμα που θα ψηφίσεις, χωρίς να παρασυρθείς από τα πολιτικά παιχνίδια του προεκλογικού αγώνα. 

Μέσο των παρακάτω συνδέσμων μπορείτε να μεταβείτε στις επίσημες σελίδες των κομμάτων :








Συνοψίζοντας θα ήθελα να τονίσω δύο πράγματα. Πρώτον ότι είναι πολύ σημαντικό να ψηφίσετε όλοι ,γιατί είναι δικαίωμα σας & όχι υποχρέωση & δεύτερον να ψηφίσετε με την λογική , χωρίς να επηρεαστείτε από τον θυμό ,την οργή , τον φόβο ή τις μεγάλες υποσχέσεις !