Νέα ιστορία για τον Χάρι Πότερ δημοσίευσε η Ρόουλινγκ

Νέα ιστορία γύρο από την ζωή μιας εκρηκτικής γυναίκας..

Μία νέα ιστορία από τον κόσμο του Χάρι Πότερ δημοσίευσε η πολυαγαπημένη συγγραφέας μικρών & μεγάλων, Ρόουλινγκ, ανήμερα της γιορτής του Halloween στη σελίδα Pottermore ως δώρο-έκπληξη στους φίλους και λάτρεις του Χάρι Πότερ. 

Η εν λόγο σελίδα αποτελεί μια προσπάθεια της Ρόουλινγκ μέσο της οποίας έχει ως στόχο να κρατήσει "ζωντανό" το ενδιαφέρον των χιλιάδων αναγνωστών της, μετά και την έκδοση του τελευταίου βιβλίου της σειράς. Η νέα ιστορία περιτριγυρίζετε γύρο από τη ζωή της Ντολόρεζ Άμπριτζ, σε ένα αφήγημα 1.700 λέξεων.
H ιστορία της Ρόουλινγκ θα επικεντρωθεί στην κακιά μάγισσα καθηγήτρια του Χόγκουαρτς που έκανε την εμφάνισή της στο κόσμο του Χάρι Πότερ στον 5 τόμο. 
Η ιστορία θα αφηγείται το παρελθόν της μάγισσας Άμπριτζ προτού καταλήξει στο Χόγκουαρτς. «Η Άμπριτζ είναι όχι μόνο ένα από τα πιο μοχθηρά πλάσματα στο Χόγκουαρτς, αλλά και το μόνο πρόσωπο πέρα από τον λόρδο Βάλντεμορτ που άφησε μόνιμο σημάδι στον Χάρι Πότερ», όπως αναφέρετε στην σελίδα pottermore. Όσο αφορά το σημάδι αναφέρετε πιθανόν στην φράση ''δεν πρέπει να λέμε ψέματα'' που χάραξε στο χέρι του στην προσπάθεια της να σταματήσει τον Χάρη να αναγγέλλει την επιστροφή του Voldemort.
H Άμπριτζ είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, καθώς ξεχωρίζει από την αρχή, χάρης τον ιδιαίτερο χαρακτήρα & το στηλ της. Από υπάλληλος του υπουργείου μαγείας διορίζετε καθηγήτρια κατά των σκοτεινών τεχνών ,ανακρίτρια, διευθυντής του Χογκουαρτς Hogwarts.

Αν και ο ρόλος της είναι ιδιαίτερα αντιπαθητικός στον κόσμο του Χάρη Πότερ, αποτελεί μία από της πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της εν λόγο ιστορίας , καθώς ήταν μία από της πιο δυναμικές & εκρηκτικές παρουσίες !  
   

Σχόλια