The Hobbit - Δείτε πως δίνουν πνοή στο άψυχο ψηφιακό σώμα του δράκου


Μοναδικές εικόνες από τα backstage...

Στην σημερινή εποχή ολοένα και περισσότερο συναντάμε κάποιο φανταστικό πλάσμα στην μεγάλη οθόνη του σινεμά. Αυτό οφείλετε στο ότι ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών δεν επιθυμούν να βλέπουν μόνο μια ''αληθινή'' ιστορία, αλλά αναζητούν κάτι περισσότερο. Θέλουν να δουν κάτι πέρα από το πραγματικό , κάτι να εξιτάρει την φαντασία τους ! Οταν λοιπόν αυτό γίνεται με πολύ προσεκτική δουλεία, το αποτέλεσμα σίγουρα είναι μοναδικό. Αν και το κόστος για μια τέτοια διαδικασία είναι ιδιαίτερα ακριβό, αξίζει τον κόπο , καθώς εκατομμύρια τηλεθεατές θα κόψουν εισιτήριο για να δουν την εν λόγο ταινία. 

Πως όμως παίρνει σάρκα και οστά ένα τέτοιο πλάσμα ?

Αυτή η απάντηση ίσως είναι εύκολη & γνωστή στους περισσότερους. Με την βοήθεια ενός υπολογιστή κάποιος που έχει σπουδάσει πάνω στην εν λόγο διαδικασία θα μπορέσει να δώσει σάρκα και οστά , στην περίπτωση μας στο δράκο. Αν και πολύ περιληπτικά κάπως έτσι γίνεται η διαδικασία. 

Πως όμως αποκτάει κίνηση & φωνή το πλάσμα ?

Οι περισσότεροι θα μπορούσαν να σκεφτούν ότι και αυτό γίνεται με την βοήθεια ενός υπολογιστή και μόνο. Η πραγματική διαδικασία όμως είναι πιο πολύπλοκη, καθώς πίσω από κάθε πλάσμα κρύβετε και ένας άνθρωπος, ο οποίος φορώντας μια ιδική στολή, η οποία επιτρέπει την καταγραφή της φωνής & των κινήσεων του. Ακόμα και αν φαίνεται σε κάποιον εύκολη η παρακάτω διαδικασία που πρέπει να φέρει εις πέρας ο άντρας, σίγουρα είναι εξαιρετικά δύσκολη !

Παρακάτω θα δείτε την εντυπωσιακή διαδικασία 

                                         



Δείτε επίσης : Το πιο επικό video με οδηγίες ασφαλείας ! By Hobbit 

Σχόλια