The Giver - Η ταινία του μήνα που αξίζει να δείτε !!!

Η νέα νεανική ταινία της μεγάλης οθόνης ...

Υπόθεση Σε μια φαινομενικά τέλεια κοινότητα, χωρίς πόλεμο, πόνο, ταλαιπωρία και διαφορές, ένα νεαρό αγόρι επιλέγεται να μάθει από έναν ηλικιωμένο άνδρα τον πραγματικό πόνο και την ευχαρίστηση του «πραγματικού» κόσμου.

Ποιο συγκεκριμένα ο 
κεντρικός ήρωας είναι ο Jonas, ένα 16 χρονο παιδί που ζει σε μια μελλοντική ψευδο-ουτοπική κοινωνία όπου έχει εξαλειφθεί πλήρως η δυστυχία, οι αρρώστιες, ο ρατσισμός, η εγκληματικότητα και σχεδόν κάθε “σφά
λμα” της ανθρώπινης φύσης όμως μαζί με αυτά έχουν εξαλειφθεί και τα συναισθήματα.

 Όπως κάθε παιδί της ηλικίας του, του ανατίθεται ένας ρόλος στη κοινωνία, με τον Jonas να επιλέγεται να είναι ο νέος Δέκτης Αναμνήσεων, ένας άνθρωπος δηλαδή που θα κουβαλάει όλη την ιστορία της ανθρωπότητας. 

Όταν αυτή η δύναμη του μεταφέρεται από τον Δότη (Giver), ο Jonas ανακαλύπτει ότι οι πρόγονοί του επέλεξαν αυτό τον τρόπο ζωής και για πρώτη φορά στη ζωή του γνωρίζει τι θα πει να αισθάνεσαι. Έτσι μπαίνει στη ζωή του το δίλημμα, αν θα πρέπει να μοιραστεί αυτές της αναμνήσεις ή αν θα αφήσει τον κόσμο να ζει τις ασφαλείς αλλά βαρετές ζωές τους.

Η ταινία  ''The Giver'' είναι μια αμερικάνικη ταινία επιστημονικής φαντασίας με έντονο το δραματικό στοιχείο. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Phillip Noyce. Το καστ των ηθοποιών είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ,καθώς αποτελείτε από τους : Meryl StreepBrenton Thwaites, Alexander Skarsgard, Katie Holmes, Taylor SwiftJeff Bridges, Odeya Rush, Cameron Monaghan. 

Η ταινία θα βγει στην μεγάλη οθόνη στις 15 Αυγούστου.

Δείτε μερικές φωτογραφίες & το trailer της ταινίας ...:








2 trailer :
                   

1 trailer :
                         

Δείτε επίσηςSTEP UP 5 All IN - Μάθετε όλα όσα θέλετε για την ταινία!

Σχόλια