Οι 6 πιο οικογενειακές παραλίες της Χαλκιδικής !



 Family in Greece ...


 To καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν περίοδος που πηγαίνουν διακοπές οι περισσότερες οικογένειες. Ο καλός καιρός , οι κρυστάλλινες & ασφαλής θάλασσες, οι πεντακάθαρες παραλίες , το απολαυστικό φαγητό, η ιστορία & ο πολιτισμός είναι μερικά από πράγματα που ελκύουν Έλληνες & ξένους στην όμορφη Ελλάδα μας .

 Ας δούμε μερικές από τις πιο οικογενειακές παραλίες , με βασικό κριτήριο την ασφάλεια των παιδιών :



Πευκοχώρι   

Η χρυσαφένια ακρογιαλιά & κρυστάλλινη & πολύ ρηχή θάλασσα σίγουρα θα μαγέψουν εσάς και τα παιδιά σας, καθώς όχι μόνο θα μπορέσουν να φτιάξουν το δικό τους κάστρο στην άμμο, αλλά & να κολυμπήσουν χωρίς φόβο στα καταγάναλα νερά, καθώς η θάλασσα είναι πάρα πολύ ρηχία για πολλά μέτρα.


Παλιούρι  

Η αμμώδης παραλία & η ρηχή θάλασσα είναι ότι καλύτερο για εσάς και τα παιδιά σας. To παλιούρι είναι ένα ήσυχο και παραδοσιακό χωριό, πόλος έλξης για όλες τις οικογένειες που αναζητούν ένα σχετικά πιο ήσυχο μέρος με ξεχωριστή φυσική ομορφιά.  


Βουρβουρού

Από τις πιο γνωστές παραλίες της Χαλκιδικής, μεγάλη σε έκταση και οργανωμένη σε πολλά σημεία. Προτιμάται κυρίως από οικογένειες, καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων σε προσιτές τιμές. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε με την οικογένεια σας, μακριά από το άγχος και το στρες, καθώς είναι μία από τις λιγότερο πολυσύχναστες περιοχές λόγο της ήπιας νυχτερινής ζωής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα νερά να είναι ιδιαίτερα καθαρά . 


Άφυτος 

Η περιοχή διαθέτει πανέμορφες παραλίες με λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά, ενώ η πόλη με την πλούσια ιστορία της που ξεκινά από τα βάθη των αιώνων διατηρεί τον παραδοσιακό χαρακτήρα της με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα αναπαλαιωμένα πέτρινα σπίτια, τα οποία σου δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί. 


Σάνη
Τα τυρκουάζ νερά, ρηχά και φιλικά προς τα παιδιά και η λευκή απέραντη άμμος σε ένα σκηνικό με καταπράσινη βλάστηση που θυμίζει τροπικό νησί .είναι μερικούς από τους λόγους που μαγνητίζονται χιλιάδες τουρίστες ! Η Σάνη αποτελεί το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας !


Τορώνη
Εκτείνεται σε μήκος 2 χλμ., αμμουδερή με ψιλό χαλικάκι, ιδανική για οικογένειες. Σε κάποια σημεία είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες.



Οι οικογενειακές διακοπές είναι ιδιαίτερα σημαντικές τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς , καθώς περνούν περισσότερο & ουσιαστικότερο χρόνο μαζί, χωρίς το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Οι παραπάνω παραλίες τις Χαλκιδικής αποτελούν το ιδανικότερο μέρος για να περάσατε τις οικογενειακές σας στιγμές !















Σχόλια