Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της GREENPEACE που είδαν 3.370.994 άτομα !!!


Ζήτα & εσύ από την LEGO να σταματήσει αυτήν την συνεργασία ...


Η εκμετάλλευση των πετρελαϊκών κοιτασμάτων και η αύξηση της θαλάσσιας κυκλοφορίας στην Αρκτική είναι οι δύο σημαντικότερες απειλές για τις πολικές αρκούδες & κατ΄επέκταση για την ισορροπία στην φύση ! 

Στον βωμό του κέρδους & της εξουσίας μερικές εταιρίες όχι μόνο δεν σέβονται την αρκτική, αλλά την καταστρέφουν , καταδικάζοντας χιλιάδες πολικές αρκούδες & την ίδια την αρκτική ! 

Η ''Shell'' είναι μια από τις εταιρίες αυτές, η οποία παρά τις επιτυχίες της στον χώρο που δραστηριοποιείτε ,δεν έχει δείξει καμία οικολογική συνείδηση. 

Η  συνεργασία της Shell με την LEGO σίγουρα δεν είναι τυχαία. Επικοινωνιολόγοι , ψυχολόγοι , μάνατζερ & πολλοί άλλοι εξειδικευμένη υπάλληλοι κρύβονται πίσω από αυτήν την συνεργασία! 


Τι κέρδος θα μπορούσε να έχει ένας παγκόσμιος όμιλος ενεργειακών και πετροχημικών εταιρειών από μία εταιρία παιχνιδιών ? 

Αν αναζητήσουμε άμεσους στόχους δύσκολα θα βρούμε κάποιον , καθώς μια τέτοια κίνηση στοχεύει μάλλον σε μακροπρόθεσμα κέρδη. Μια εταιρία σαν την Shell γνωρίζει ότι πολλές φορές οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει θα επιφέρουν μελλοντικά κέρδη & για αυτό αξίζει να επένδυση & να περιμένει για αυτά.
Έτσι λοιπόν προσδοκά με την συνεργασία αυτή να περάσει στο υποσυνείδητο των παιδιών το σήμα της εταιρίας '' Shell'' ως κάτι καλό , καθώς τα παιδιά θα συνδέσουν την ικανοποίηση & όλα τα θετικά συναισθήματα που τους δημιουργούνται εν ώρα παιχνιδιού με τα Lego ,με την εταιρία Shell. Έτσι όταν ενηλικιωθούν & γίνουν πλέον πελάτες της Shell, θα έχουν μια καλή εικόνα για την εταιρία & θα συνδέονται πλέον συναισθηματικά μ΄αυτήν ακόμα και αν δεν το αντιλαμβάνονται ! 

Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αποδοκιμάζουν το γεγονός ότι η LEGO συνεργάζεται με την Shell 

Απαίτησε από την LEGO να διακόψει τη συνεργασία της με την Shell και να προστατεύσει την Αρκτική. 

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ --->> http://grnpc.org/Ig0ma #BlockShell ΤΩΡΑ !


Δείτε το βίντεο με το οποίο ζήτησε η GREENPEACE από την LEGO να διακόψει τη συνεργασία της με την Shell και που το είδαν 3 εκατομμύρια άνθρωποι, 



Αν & προσπάθησαν να εξαφανίσουν το βίντεο αυτό δεν τα κατάφεραν. Κοινοποίησε το & εσύ για να το δουν όσοι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν!

Μην τους αφήσεις να θυσιάσουν τα πάντα για το δικό τους κέδρος !!! 
Πάρε & εσύ θέση Τώρα !

Δείτε επίσης : Μύθοι & αλήθειες για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα !!! 





















Σχόλια