Μην τους στερήσεις το σπίτι τους .....!!!


Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε χιλιάδες παιδιά...

 Οι επιπτώσεις της οικονομική κρίσης τα τελευταία χρόνια έχουν ''αναγκάσει'' χιλιάδες γονείς να αφήσουν τα παιδιά τους σε κάποιο ίδρυμα ,επειδή αδυνατούν να τα φροντίσουν. Είναι εύκολο να πει κάποιος ότι ένα πιάτο φαγητό ή λίγο ψωμί είναι αρκετό για ένα παιδί αρκεί να είναι με τους γονείς του. Όμως πόσο εύκολο είναι για τους γονείς να μην μπορούν να προσφέρουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό & λίγο γάλα στα παιδεία τους ? 

''Τα παιδιά της κρίσης'' όπως αποκαλούνται έχουν γεμίσει τα ιδρύματα ! Τι θα γίνει όμως αν κάποια στιγμή ένα ίδρυμα δεν μπορέσει να αντεπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις του ?
Δεν θα μείνουν χιλιάδες παιδεία στο δρόμο ?

Για τα περισσότερα  παιδιά το ίδρυμα γίνεται το σπίτι τους , αποκτούν μια νέα οικογένεια και ελπίζουν πως κάποια στιγμή ότι θα γυρίσουν & στην δική τους . Αν χάσουν για δεύτερη φορά όμως την οικογένεια τους ,τι θα γίνει ? Θα μπορέσουν να ξανά βρουν την ηρεμία τους? Να αισθανθούν ασφαλείς ? 

Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να απαντήσουμε σ΄αυτήν την ερώτηση . Αν ενωθούμε όλοι μαζί & προσφέρουμε από το υστέρημα μας μια οικονομική στήριξη στα ιδρύματα αυτά , θα ενισχύσουμε το έργο τους ,δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες παιδεία να έχουν ένα σπίτι & μια οικογένεια που φροντίζουν για αυτά με τον καλύτερο τρόπο!

Στηρίξτε λοιπόν όποιο ίδρυμα εσείς νομίζετε καλύτερο για να μην σβήσει το χαμόγελο κανενός παιδιού. Και η πιο μικρή βοήθεια είναι ζωτικής σημασίας !

Δείτε επίσης : Δώσε τέλος στην βία κατά των παιδειών !










Σχόλια