Σπάει τα ταμεία το Maleficent !


Μην πιστεύετε στα παραμύθια ...

Το μεγαλύτερο άνοιγμα  σε box-office για την Αντζελίνα Τζολί πέτυχε το "Maleficent", σημειώνοντας εισπράξεις 70 εκατ. δολαρίων, μόνο το πρώτο σαββατοκύριακο που ξεκίνησε να προβάλλεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ. 

Μικρή & μεγάλοι , κριτικοί & θεατές μένουν ενθουσιασμένη με την νέα ταινία της Disney & ειδικά με την Αντζελίνα Τζολή , η επιβλητική παρουσία της οποίας μαγνητίζει όλα τα βλέμματα . 

Ποια είναι όμως η υπόθεση της ταινίας ?

Όπως μας λέει η αφηγήτρια στην αρχή της ταινίας αν και έχουμε ακούσει πολλές φορές την ιστορία της ωραίας κοιμωμένη , ''δεν πρέπει να πιστεύουμε στα παραμύθια'' και έτσι αρχίζει να μας διηγείται την πραγματική ιστορία, στην όποια η κακία μάγισσα δεν είναι τόσο κακιά τελικά, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό εαυτό της . 

 Η Maleficent ίσως είναι η καλύτερη ταινία μέχρι στιγμής που μεταφέρθηκε από τον φανταστικό κόσμο των κινουμένων σχεδίων σε ταινία.  Έχει αρχή μέση και τέλος . Η μοναδική ερμηνεία της Αντζελίνας μεταδίδει τα συναισθήματα που νιώθει στους θεατές , με αποτέλεσμα να συγκινούνται και να αναζητούν την εξιλέωση . Οταν λοιπόν έρχεται αυτή η στιγμή η ικανοποίηση που νιώθουν οι θεατές είναι μοναδική. 

Συνοψίζοντας λοιπόν σας προτείνω να δείτε την ταινία ανεπιφύλακτα . Σίγουρα θα σας ικανοποιήσει . Μην χάνετε λοιπόν καιρό ,ότι ηλικία και να έχετε , αυτό το ''παραμύθι'' θα σας κερδίσει !

Δείτε το βίντεο : 

Δείτε επίσης : Μοναδικές φωτογραφίες από την ταινία.














Σχόλια