Δέκα λόγοι για να πας διακοπές !


It's summer time ...

Όταν ένα ολόκληρο χειμώνα εργάζεσαι , έχεις άγχος , στρες ,πίεση & ειδικά στις μέρες μας χιλιάδες προβλήματα και υποχρεώσεις , το καλοκαίρι είναι ένα είδος εξιλέωσης .

Το καλοκαίρι έχεις την ευκαιρία να αφήσεις όλα τα προβλήματα σου πίσω & απλά να χαλαρώσεις .

Να πάρεις την παρέα σου ή την κοπέλα σου και να πας σε ένα ωραίο μέρος , δίπλα στην θάλασσα.

Μόνο στην ιδέα ότι θα είσαι μπροστά στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας , κάτω από τον λαμπερό ήλιο ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα. 

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν που θα είσαι στην παραλία , με το μαγιό σου , άνετος & ελεύθερος από τις υποχρεώσεις σου και θα απολαμβάνεις ένα δροσερό ποτό , το μαγευτικό τοπίο, την ηρεμία και την γαλήνη της θάλασσας . 

Το καλοκαίρι είναι η στιγμή που πρέπει & μπορείς να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν ή να δοκιμάσεις να κάνεις κάτι καινούργιο , όπως ένα extreme sport, κάτι που ίσως να μην είχες τον χρόνο να το κάνεις άλλη στιγμή. 

Είναι πολύ σημαντικό σε περιόδους οικονομικής & κοινωνικής κρίσης , να μπορέσει κάποιος να πάει διακοπές έστω και για δύο μέρες , καθώς έτσι θα ανατροφοδότηση την δημιουργικότητα & την ζωτικότητα του , την διάθεση, την ελπίδα και τα όνειρα του, να βρει την δύναμη, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και πάλι τις προκλήσεις της ζωής.

Οι διακοπές λοιπόν είναι το καλύτερο φάρμακο για την ψυχοσωματική μας υγεία , καθώς μέσα από τις στιγμές ευτυχίας που μπορούμε να ζήσουμε σ΄αυτές ευθυμούν τόσο το σώμα όσο και η ψυχή μας !



Σχόλια