Εντυπωσιακό σκαλιστό δέντρο στην είσοδο των Ματάλων .


Κρητικός καλλιτέχνης έδωσε πνοή στο ξύλο...


Ο Κρητικός καλλιτέχνης Σπύρος Στεφανάκης αποφάσισε να χαρίσει στο χωριό των Ματάλων, ένα ξεχωριστό έργο τέχνης. Πρόκειται για ένα σκαλιστό δέντρο στην είσοδο του χωριού που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες.
Ήδη τα έργα του Στεφανάκηη, σύμφωνα με το candianews.gr, έχουν γίνει γνωστά όχι μόνο σε στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μακάρι το έργο αυτό να γίνει πράξει προς μίμηση . Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες με εξαιρετικές ικανότητες . Ίσως οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ή η αδιαφορία των τοπικών αρχόντων να μην έχουν δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους αυτούς να προσφέρουν με το ταλέντο τους , αλλά ελπίζω & εύχομαι οι άνθρωποι αυτοί να προσφέρουν το ταλέντο τους έστω και αφιλοκερδώς , έτσι ώστε να αναβαθμίσουν την αισθητική της χώρας μας ! Η αμοιβή τους θα είναι σίγουρα πολύ πιο σημαντική από την χρηματική , θα κερδίσουν την ευγνωμοσύνη τις κοινωνίας & υστεροφημία μέσο του έργου τους.

Εύχομαι και ελπίζω να γίνουν περισσότερες τέτοιες ενέργειες , ας κάνουμε και εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες κάτι για το οποίο να είμαστε περήφανοι !




Σχόλια